Afspraak maken

Wanneer u zich aanmeldt, zullen wij samen met u een afspraak plannen. Hierbij wordt rekening gehouden met de specialisaties van onze oefentherapeuten en uw voorkeuren. U kunt telefonisch een afspraak plannen via 0548-520371 of u kunt contact opnemen door het contactformulier in te vullen.

Opmerking: wij hebben ondervonden dat sommige mensen geen kiestoon horen (de oproep wordt direct beëindigd) bij het bellen naar onze vaste telefoon. Dit kan liggen aan een instelling van de telefoon na een software update. U kan dan eerst proberen te bellen naar #21# zodat de instelling wijzigt en daarna nogmaals de praktijk bellen. Of u mag bellen naar 0627657458 (ook via whatsapp bereikbaar).

Met en zonder verwijzing

Binnen onze praktijk kunt u ook zonder een verwijzing terecht. In sommige gevallen is een verwijzing van arts of specialist noodzakelijk voor de vergoeding van de behandelingen door de zorgverzekeraar. Heeft u hier vragen over, neem dan contact met ons op.

Behandeling aan huis of op locatie

Natuurlijk is het ook mogelijk om een behandeling aan huis of op locatie te plannen. Te denken valt aan meekijken bij het sporten, meekijken tijdens een wedstrijd of op de manege, het verpleeghuis, het (vrijwilligers)werk, op school of daar waar de problemen zich voordoen.