Ilona

Ilona Bisschop

Even voorstellen …
Sinds 2005 ben ik allround oefentherapeut Cesar en sinds 2006 werk met veel plezier in Rijssen.
Wat ik prachtig vind aan dit werk is mensen zelfredzaam maken door het aannemen van een begeleidende/coachende rol in de behandelingen. Mensen leren hoe ze weer controle kunnen krijgen over hun klachten. Hierbij gaan we samen op zoek naar de oorzaak van de klacht, wat begint bij het begrijpen van de klacht, het ontstaan ervan en hoe we dit samen kunnen beïnvloeden. Zo werken we samen aan het herstel en leert u de klachten te verminderen en in de toekomst te voorkomen. Ter ondersteuning bied ik zo nodig (sport)massage om het herstel positief te beïnvloeden.

Mijn expertises …

Oefentherapeut Cesar
Slaapoefentherapie
Oefentherapie bij bekkenklachten
Ademhalingsklachten
Sportmassage
Desiree

Desiree Pultrum

Even voorstellen …
Ik ben in juli 2013 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar en sindsdien ben ik werkzaam geweest als oefentherapeut Cesar op diverse locaties. Sinds 2015 ben ik met veel plezier het team in Rijssen komen versterken en gaandeweg ben ik op de andere locaties gestopt.
Het mooie van oefentherapie is naar mijn mening dat je mensen zelf handvatten geeft om hun klachten op te lossen, zodat de cliënt degene is die weer controle krijgt over zijn eigen klachten. Daarnaast vind ik het fijn om als oefentherapeut heel gericht bezig te zijn met de dagelijkse activiteiten en te mogen zien hoe mensen deze weer beter en pijnvrij kunnen uitvoeren.

Mijn expertises …

Oefentherapie Cesar
Valpreventie
Oefentherapie voor ouderen
Oefentherapie bij MS, CVA en Parkinson
Oefentherapie bij SI (sacro ilialace) klachten