Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen en u de best mogelijke kwaliteit van zorg te bieden. Wij denken breed mee als het gaat om uw klachten en gezondheid. Niet alleen om de pijn te verminderen maar ook om het bewegen in het dagelijks leven weer zo goed mogelijk op te kunnen pakken. Tot slot vinden wij het van groot belang u zo te begeleiden dat u zelf weet waar de klachten vandaan komen en wat u er zelf aan kunt doen om deze te verminderen, op te lossen en er voor te zorgen dat ze in de toekomst niet terug keren. Kortom wij leren u om uw eigen therapeut te zijn.

Qualizorg

U wilt graag kwaliteit van zorg en inzicht hebben in de voor u beste zorg. Maar wat is de beste zorg? Wie bepaalt wat kwaliteit is? Dat bent u. Wij horen graag waar wij u goed mee geholpen hebben en wat we kunnen verbeteren. Daarom zijn wij aangesloten bij Qualizorg en vragen wij u om aan het einde van de behandeling (anoniem) een evaluatie in te vullen.

Kwaliteitsregister

Wij staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Omdat de ontwikkeling in de zorg nooit stilstaat, zorgen wij ervoor dat wij voortdurend up to date blijven middels (bij)scholingen.

Nivelonderzoek

Oefentherapeut Ilona Bisschop doet mee aan de NIVEL Zorgregistraties eerste lijn en draagt hiermee bij aan het verbeteren van de gezondheidszorg. Alle gegevens worden anoniem verzameld.

vvocm
qualizorg
kwaliteitsregister_paramedici
nivel