De praktijk

De oefentherapeuten

Ons team bestaat uit 2 oefentherapeuten. Ieder heeft haar eigen expertises. Wij stellen ons graag even voor!

Meer informatie

Tarieven en vergoedingen

Bekijk ons overzicht van de tarieven per behandeling en de vergoedingen.

Meer informatie

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen en u de best mogelijke kwaliteit van zorg te bieden. Wij denken breed mee als het gaat om uw klachten en gezondheid. Niet alleen om de pijn te verminderen maar ook om het bewegen in het dagelijks leven weer zo goed mogelijk op te kunnen pakken. Tot slot vinden wij het van groot belang u zo te begeleiden dat u zelf weet waar de klachten vandaan komen en wat u er zelf aan kunt doen om deze te verminderen, op te lossen en er voor te zorgen dat ze in de toekomst niet terug keren. Kortom wij leren u om uw eigen therapeut te zijn.

Meer informatie

Klachtenregeling

Bij het Klachtenloket Paramedici kun je terecht met klachten over paramedici. Wij informeren je over mogelijkheden om een klacht op te lossen en geven antwoord op vragen. Ben je ontevreden over een therapeut en lukt het niet om de klacht samen op te lossen? Dan kun je bij het Klachtenloket Paramedici een klacht indienen. Onze klachtenfunctionaris begeleidt en ondersteunt je bij het klachtenproces.

Meer informatie

Contactgegevens

U vind hier onze contactgegevens hoe u ons kunt bereiken, onze adresgegevens met de routebeschrijving, onze openingstijden en hoe u een afspraak kunt maken.

Meer informatie