De therapeuten

Desiree Pultrum

Mijn naam is Desiree Pultrum en ik kom uit Nijverdal.Sinds 2013 ben ik werkzaam als oefentherapeut. Ik behandel alle algemene klachten. Tevens heb ik door mijn eerdere werk als verpleegkundige veel affiniteit met ouderen en neem ik onder andere valanalyses af wanneer er sprake blijkt van valrisico. Ondertussen een aantal jaar (en drie kinderen) verder heb ik mij in 2020 gespecialiseerd in de behandeling van slaapproblemen. Door onze brede visie en onze totaalaanpak vind ik de slaapoefentherapie een zeer waardevolle toevoeging binnen ons werk! Herstel van lichamelijke en psychische klachten vind namelijk ook plaats in de nacht. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in de tuin of natuur aan het wandelen, ben ik graag creatief bezig en hou ik van fotografie.

Amber Gosemeijer

Nadat Amber tijdens eerdere waarnemingen al bewezen is dat ze een topper is in haar vak en een onwijs groot hart heeft voor de patiënt, komt Amber Oefentherapie Rijssen voor onbepaalde tijd versterken als (slaap)oefentherapeut! Amber behandelt zowel kinderen als volwassenen.

Mijn naam is Amber Gosemeijer en ik woon in Hengelo. In 2017 heb ik mijn diploma voor oefentherapeut Mensendieck behaald. Sindsdien heb ik in verschillende praktijken waargenomen om ervaring op te doen. Op dit moment werk ik in twee praktijken in Enschede en zal ik tijdelijk hier in de praktijk in Rijssen aanwezig zijn. Ik heb veel affiniteit met het behandelen van slaapproblematiek, houdingsgerelateerde klachten aan o.a. nek/rug en spanningsgerelateerde klachten (denk aan hyperventilatie, spanningshoofdpijn).

In mijn vrije tijd wandel ik graag, lees graag een boek of sta op mijn yogamat.