Rene_bal

Belangrijke mededeling

Vanwege problemen bij de provider zijn wij momenteel helaas niet telefonisch bereikbaar, waarvoor excuses. Wij vinden dit zeer vervelend en hopen dat het probleem snel verholpen is. U kunt ons zolang per mail bereiken op info@oefentherapie-rijssen.nl, door het contactformulier in te vullen of via mobiel nummer 06 12549894.

Bedankt voor uw begrip!

Afspraak maken

Wanneer u zich aanmeldt, zullen wij samen met u een afspraak plannen. Hierbij wordt rekening gehouden met de specialisaties van onze oefentherapeuten en uw voorkeuren.

Met en zonder verwijzing

Binnen onze praktijk kunt u ook zonder een verwijzing terecht. In sommige gevallen is een verwijzing van arts of specialist noodzakelijk voor de vergoeding van de behandelingen door de zorgverzekeraar. Heeft u hier vragen over, neem dan contact met ons op.

Behandeling aan huis of op locatie

Natuurlijk is het ook mogelijk om een behandeling aan huis of op locatie te plannen. Te denken valt aan meekijken bij het sporten, meekijken tijdens een wedstrijd of op de manege, het verpleeghuis, het (vrijwilligers)werk, op school of daar waar de problemen zich voordoen.

Thuiszorgtherapie

In de thuiszorg is meedenken vanuit een breed perspectief vaak zeer wenselijk. Vandaar dat we Thuiszorgtherapie bieden. Vaak in samenwerking met de thuiszorgmedewerkers, mantelzorgers en de ergotherapeut. Thuiszorgtherapie kan in het verpleeg- of verzorgingshuis of aan huis. Neem voor meer informatie contact op met Desiree Pultrum.