Rene_bal

Mededeling vakantieperiode

Vanwege vakantie worden contactformulieren die via de website ingevuld worden voor een korte periode niet bekeken. Vanaf 27 augustus worden deze weer door ons bekeken en wordt u zo nodig terug gebeld.

Bij (dringende) vragen of voor het maken of verzetten van afspraken kan u ook te allen tijde telefonisch contact op nemen met de praktijk. Telefonisch zijn wij wel bereikbaar. U kan eventueel een voicemailbericht achter laten en dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Bedankt voor uw begrip.

Afspraak maken

Wanneer u zich aanmeldt, zullen wij samen met u een afspraak plannen. Hierbij wordt rekening gehouden met de specialisaties van onze oefentherapeuten en uw voorkeuren.

Met en zonder verwijzing

Binnen onze praktijk kunt u ook zonder een verwijzing terecht. In sommige gevallen is een verwijzing van arts of specialist noodzakelijk voor de vergoeding van de behandelingen door de zorgverzekeraar. Heeft u hier vragen over, neem dan contact met ons op.

Behandeling aan huis of op locatie

Natuurlijk is het ook mogelijk om een behandeling aan huis of op locatie te plannen. Te denken valt aan meekijken bij het sporten, meekijken tijdens een wedstrijd of op de manege, het verpleeghuis, het (vrijwilligers)werk, op school of daar waar de problemen zich voordoen.

Thuiszorgtherapie

In de thuiszorg is meedenken vanuit een breed perspectief vaak zeer wenselijk. Vandaar dat we Thuiszorgtherapie bieden. Vaak in samenwerking met de thuiszorgmedewerkers, mantelzorgers en de ergotherapeut. Thuiszorgtherapie kan in het verpleeg- of verzorgingshuis of aan huis. Neem voor meer informatie contact op met Desiree Pultrum.